Θεσσαλονίκη - Ατομικό ταξίδι

Διάρκεια: 3 ΗΜΕΡΕΣ

Τιμή από €170

Το πιο σημαντικό διοικητικό, πολιτιστικό και επιχειρηματικό κέντρο στη βόρεια Ελλάδα και η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα. Μία μεσαίου μεγέθους πόλη που βρίσκεται πάνω στη Θάλασσα, με πληθυσμό πάνω από 1,1 εκατομμύρια στη μητροπολιτική της περιοχή. Βρέχεται από το Αιγαίο Πέλαγος, σε απόσταση μιας ώρας από τον Όλυμπο και μισής ώρας από υπέροχες παραλίες, με μια σύντομη πτήση από τις πρωτεύουσες των χωρών της Βαλκανικής, της Μεσογείου και όλης της Ευρώπης.

Η Θεσσαλονίκη δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις. Εντυπωσιακά αξιοθέατα, από τα οποία ξεχωρίζει το σήμα κατατεθέν της ο Λευκός Πύργος, αξιόλογα μουσεία, σημαντικοί χώροι πολιτισμού και εξαιρετικές τουριστικές υποδομές κάνουν τη Θεσσαλονίκη έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς για διακοπές.

Εδώ θα βρείτε ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών, εστιατόρια και ταβέρνες που καλύπτουν όλα τα γευστικά γούστα, πολλές καφετέριες για να απολαύσετε τον καφέ σας όπως οι θεσσαλονικείς, δηλαδή χαλαρά, αλλά και εξαιρετικές μουσικές σκηνές, μπαρ και κλαμπ για να περάσετε καλά σε μια πόλη συνώνυμη με τη νυχτερινή διασκέδαση.

Αν δεν έχετε πάει ποτέ στη Θεσσαλονίκη ήδη το καθυστερήσατε πολύ. Αν έχετε πάει και έχετε δει τη γοητεία της είναι σίγουρο ότι θα την ξαναεπισκεφθείτε και μάλιστα πολύ σύντομα.

 

 

 

Ξενοδοχείο

 

  Νύχτες    Κατ' άτομο σε δίκλινο    Κατ' άτομο σε μονόκλινο    Φόροι  

 

  Domotel Olympia 3*  

  

2€ 170€ 185€ 52

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα με Sky Express με μία  χειραποσκευή 8 κιλών και μία παραδοτέα αποσκευή 20 κιλών
  • Δύο (02) διανυκτερύεσεις στο ξενοδοχείο Domotel Olympia 3* στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με πρωινό.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίου € 52

DOMOTEL OLYMPIA 3*

 

Χτισμένο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε ένα ιστορικό κτίριο του 1929, τo Domotel Olympia φιλοξενεί όσους ψάχνουν την ξεκούραση και την πολυτέλεια. Ένα ιδανικό ξενοδοχείο πόλης το Domotel Olympia είναι έτοιμο να φιλοξενήσει επισκέπτες που θέλουν να βρεθούν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για δουλειά ή για διασκέδαση. Οι καθαρές γραμμές, το ξεκάθαρο design, τα γήινα χρώματα και η εντυπωσιακή διακόσμηση είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν το Domotel Olympia. Το εξαιρετικό περιβάλλον σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση προσφέρει την ιδανική διαμονή στον business επισκέπτη αλλά και σε αυτόν που ταξιδεύει για διακοπές.